Neem nu contact op
06 43554958

Particulieren

Bezwaar- en beroepsprocedures

Gaat uw buurman bouwen en gaat dit bijvoorbeeld ten koste van uw uitzicht, zonlicht of privacy ? Worden er bomen gekapt die in uw ogen zouden moeten blijven staan ? Of heeft u een parkeervergunning aangevraagd en is deze geweigerd? Wij kunnen u helpen bij bezwaar- en beroepsprocedures en (plan)schadeclaims.

Wellicht dat u in de clinch ligt met de gemeente over bijvoorbeeld een schuurtje of een hekwerk dat niet conform de regels is geplaatst. Of heeft u een geschil over de permanente bewoning van een recreatiewoning. Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van bezwaar- en beroepsprocedures, als de gemeente op haar strepen gaat staan en u willen dwingen een einde aan de situatie te maken.

Vergunningen

Als u zelf plannen heeft kunnen wij de vergunningaanvragen voor u regelen. De regelgeving waarmee u te maken krijgt bij bouwplannen en andere plannen is vaak lastig te doorgronden en complex. Wij weten de weg in dit oerwoud van regels en kunnen het aanvragen van vergunningen vergemakkelijken.

Als voor de nieuwe ontwikkeling een ruimtelijke onderbouwing moet worden geschreven of een bestemmingsplan moet worden vervaardigd kunnen wij deze voor u verzorgen. De benodigde onderzoeken (luchtkwaliteit, externe veiligheid, geluid, bodem, archeologie, water, flora- en fauna e.a.) kunnen wij laten uitvoeren, zodat uw plan werkelijkheid kan worden.

U kunt een bericht achterlaten op het contactformulier of telefonisch danwel per e-mail contact met ons opnemen. Aan de hand van een beschrijving van het project zullen wij een offerte uitbrengen.