Neem nu contact op
06 43554958

Zakelijk

Ruimtelijke ontwikkelingen

Uitbreiding of nieuwbouw van een bedrijfsgebouw, ontwikkeling van een industrieterrein, golfbaan, wegen of woningbouwlocatie. Ruimtelijke ontwikkelingen kosten door de vele procedures vaak veel tijd. Het oerwoud aan regels is voor vele partijen niet meer te doorgronden.

Sieben&Lont Bestuursrechtadviseurs heeft jarenlange ervaring bij de overheid, waardoor wij in staat zijn u op een effectieve en efficiƫnte manier te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen. Dit komt niet alleen door onze inhoudelijke kennis, maar ook door onze kennis van politieke- en bestuurlijke besluitvormingsprocedures. Ook vergunningenaanvragen, waarbij het bouwgedeelte vaak het belangrijkste onderdeel is, kunnen wij voor u verzorgen.

Bestemmingsplannen

Wij kunnen voor u een bestemmingsplan en/of een ruimtelijke onderbouwing maken, die vaak nodig zijn bij ruimtelijke ontwikkelingen. Vaak gaat dit gepaard met verplichte onderzoeken naar bijvoorbeeld luchtkwaliteit, externe veiligheid, geluid, bodem, water, archeologie, flora- en fauna. Deze kunnen wij laten uitvoeren, waarbij we ze voor u toetsen op inhoud en kwaliteit.

Ook voor bezwaar- en beroepsprocedures kunt u een beroep op ons doen. Kortom, bij een ruimtelijke ontwikkeling kunt u de gehele juridische kant van begin tot eind bij Sieben&Lont onderbrengen. Als de besluitvorming van de overheid in uw nadeel uitvalt, kunt u contact met ons opnemen over bezwaar- en beroepsprocedures en planschadeclaims. Wij nemen in dat geval de contacten met de overheid op ons, zodat u zich bezig kunt houden met uw onderneming.